Skip to content
SFR-Group01. 03. 20231 min lukuaika

SijoittajaPRO ON nyt SFR Advisors

 

Vuonna 2021 SijoittajaPRO Finland Oy osti enemmistöosuuden Scandinavian Financial Research Oy -tutkimusyhtiöstä. Yrityskaupan myötä molempien yhtiöiden liiketoiminta on kehittynyt eteenpäin ja olemme voineet tarjota yhä laadukkaampaa palvelua niin varainhoitajille kuin sijoittajayhteisöllekin. 

Vuoden 2023 alussa uudistimme yhtiöiden ilmettä, minkä myötä SijoittajaPRO muutti nimensä SFR Advisors Oy:ksi. Tämä uudistus tehtiin brändimme ja viestintämme selkeyttämiseksi. Haluamme tehdä asiakkaamme ja kumppanimme tietoisiksi kaikista tarjoamistamme palveluista ja näin palvella ja yhdistää paremmin koko sijoittaja- ja varainhoitoyhteisöä. Uskomme, että selkeämmän brändin avulla se toteutuu. 

yhteisö sähköpostiin uusi

”Haluamme uudistetun SFR Advisors Oy:n avulla selkeyttää yhtiöidemme viestintää ja saada kaikki tarjoamamme palvelut selkeämmin asiakkaidemme, potentiaalisten asiakkaidemme ja kumppaneidemme tietoon.” – Jauri Häkkä, SFR Researchin hallituksen puheenjohtaja.

”Olemme ainutlaatuisessa asemassa suomalaisella sijoitustoimialalla, sillä parannamme vuoropuhelua ja yhteistä ymmärrystä sijoittajien ja varainhoitajien välillä. Selkeämmän yritysilmeen ja toimintamallin avulla voimme palvella koko suomalaista sijoittajayhteisöä yhä kattavammin.” – Hannu Huuskonen, Sijoittaja-ryhmän konsernijohtaja.

SijoittajaPRO:n tavoin SFR Advisors tarjoaa palveluita sijoitussuunnitteluun, varainhoitajien valintaan ja kilpailutukseen, sekä sijoitusten raportointiin ja analysointiin. SFR Research keskittyy erityisesti instituutiovarainhoidon tutkimuksiin.  Molempien yhtiöiden toimintaa ohjaa avoimuus ja läpinäkyvyys. Olemme  riippumattomia, emmekä edusta mitään varainhoito- tai sijoituspalveluyritystä. Jos voimme olla teille avuksi palveluidemme avulla, niin olkaa rohkeasti meihin yhteydessä. Tutustu SFR Advisorsin palveluihin täällä ja SFR Researchin palveluihin täällä! 

Jos brändiuudistuksesta herää kysyttävää, yhteydessä voi olla Managing partner Stefan Nordlingiin (stefan.nordling@sfr-group.com, +358 40 417 8055) tai viestintäkoordinaattori Reeta Jutilaan (reeta.jutila@sfr-group.com, +358 44 066 7821)

 

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT