Skip to content
SijoittajaPRO_L8A5889

Palvelumme

SFR ADVISORS TARJOAA SIJOITTAMISEN TUKIPALVELUITA

Haluamme auttaa sijoittajia saavuttamaan heidän tavoitteensa. Olemme modernin ja kustannustehokkaan sijoittamisen erikoisosaaja ja meillä on laaja kokemus sijoitustoiminnasta niin asiakas- kuin varainhoitajapuolelta.

Luomme juuri teille sopivan sijoitusstrategian, kilpailutamme varallisuudenhoitonne ja tarjoamme sijoitusten koontiraportoinnin. Tarjoamme lisäksi koulutuspalveluita, jotka räätälöimme teidän tarpeeseenne. 

REFERENSSEJÄ

Asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa sijoitusyhtiöitä, yksityissijoittajia, säätiöitä, eläkesijoittajia, yliopistoja, ammattikorkeakouluja, kaupunkeja, kuntia ja seurakuntia. 

Palveluihimme luottavat muun muassa seuraavat organisaatiot.

Tutustu asiakastarinoihimme blogissamme! 

SFR Advisors mukana varainhoitoalan kehityksessä

SFR Advisors Oy:lle on myönnetty Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen toimesta Euroopan aluekehitysrahaston osarahoittamaa yrityksen kehittämisavustusta analyysiohjelmiston kehittämishanketta varten. Hankkeessa kehitettävän ohjelmiston avulla varainhoito on aiempaa suunnitelmallisempaa ja kustannustehokkaampaa. Uskomme että voimme sen avulla tarjota entistä parempia sijoittamisen tukipalveluita asiakkaillemme, niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoillakin.

FI_co-funded by VERTICAL RGB_POS