Skip to content
toni_1920

Vastuullisuus

Toimintamme

VASTUULLISUUS

Me SFR Advisors:lla näemme vastuullisen ja kestävän toiminnan aidosti arvoa lisäävinä ja uskomme niiden olevan edellytys kannattavalle liiketoiminnalle pitkällä tähtäimellä. Vastuullisuus ja kestävyys on tärkeässä roolissa tarjoamissamme palveluissa ja voit lukea niiden huomioimisesta tarkemmin tältä sivulta. 

Palveluidemme laadun varmistamiseksi seuraamme aktiivisesti kestävän sijoittamisen kehitystä ja kehitämme palveluitamme eteenpäin niin, että kestävyys ja vastuullisuus huomioidaan niissä entistä paremmin. 

VASTUULLISUUS OSANA PALVELUITAMME

Klikkaa

SIJOITUSSUUNNITTELU

SIJOITUSSUUNNITTELU

Vastuullisuus ja kestävyys ovat nykyään suuressa roolissa sijoitustoiminnassa ja haluamme varmistaa, että asiakkaamme valitsevat juuri heille sopivat tavat harjoittaa vastuullista sijoittamista. Sijoitusstrategiaa luodessa kartoitamme asiakkaamme arvoja ja tarpeita ja niiden pohjalta integroimme vastuullisuuden osaksi asiakkaan sijoitusstrategiaa. Lue lisää palvelusta!

Klikkaa

VARAINHOIDON KILPAILUTUS

VARAINHOIDON KILPAILUTUS

Vastuullisuus on yksi merkittävä tekijä varainhoitajien vertailemisessa. Yhdessä asiakkaamme kanssa valitsemme heidän kestävän sijoittamisen strategiaansa sopivat vertailuperusteet ja pisteytämme varainhoitajia heidän suoriutumisestaan näiden tekijöiden osalta. Lue lisää palvelusta!

Klikkaa

SEURANTA- JA ANALYYSIPALVELUT

SEURANTA- JA ANALYYSIPALVELUT

Haluamme, että asiakas voi selkeästi seurata sijoituskohteidensa vastuullisuutta ja kestävyyttä ja vertailla eri varainhoitajien kestävän sijoittamisen käytäntöjä. Tällä hetkellä toteutamme vastuullisuusraportoinnin kumppaniverkostomme kautta. Lue lisää palvelusta!