Skip to content
toni_1920

Vastuullisuus

Toimintamme

VASTUULLISUUS

Vastuullisuuden ja kestävyyden merkitys sijoitusmaailmassa kasvaa jatkuvasti ja huomioimme sen myös omassa toiminnassamme. Meillä on ainutlaatuinen rooli sijoittaja- ja varainhoitajayhteisön yhdistävänä tahona, mikä mahdollistaa vuoropuhelun käymisen kestävästä sijoittamisesta molempien osapuolten kanssa. 

Vastuullisuus on tärkeässä roolissa tarjoamissamme palveluissa ja laadun varmistamiseksi seuraamme aktiivisesti kestävän sijoittamisen kehitystä ja kehitämme palveluitamme eteenpäin niin, että huomioimme sen entistä paremmin. 

Olemme myös Finsifin (Finland's Sustainable Investment Forum ry) jäsen. Finsif on sijoittajia, varainhoitajia, palveluntarjoajia ja alan organisaatioita palveleva yleishyödyllinen yhdistys, jonka tavoitteena on edistää vastuullista sijoittamista Suomessa.

VASTUULLISUUS OSANA PALVELUITAMME

SFR Advisors sijoitussuunnittelu
Klikkaa

SIJOITUSSUUNNITTELU

SIJOITUSSUUNNITTELU

Vastuullisuus ja kestävyys ovat nykyään suuressa roolissa sijoitustoiminnassa ja haluamme varmistaa, että asiakkaamme valitsevat juuri heille sopivat tavat harjoittaa vastuullista sijoittamista. Sijoitusstrategiaa luodessa kartoitamme asiakkaamme arvoja ja tarpeita ja niiden pohjalta integroimme vastuullisuuden osaksi asiakkaan sijoitusstrategiaa. Lue lisää palvelusta!

SFR Advisord varainhoidon kilpailutus
Klikkaa

VARAINHOIDON KILPAILUTUS

VARAINHOIDON KILPAILUTUS

Vastuullisuus on yksi merkittävä tekijä varainhoitajien vertailemisessa. Yhdessä asiakkaamme kanssa valitsemme heidän kestävän sijoittamisen strategiaansa sopivat vertailuperusteet ja pisteytämme varainhoitajia heidän suoriutumisestaan näiden tekijöiden osalta. Lue lisää palvelusta!

SFR Advisors sijoitusten seurantapalvelut
Klikkaa

SEURANTA- JA ANALYYSIPALVELUT

SEURANTA- JA ANALYYSIPALVELUT

Haluamme, että asiakas voi selkeästi seurata sijoituskohteidensa vastuullisuutta ja kestävyyttä ja vertailla eri varainhoitajien kestävän sijoittamisen käytäntöjä. Tällä hetkellä toteutamme vastuullisuusraportoinnin kumppaniverkostomme kautta. Lue lisää palvelusta!