Skip to content
Henkilö esittää valkotaululla

Tapahtumat ja yhteisö

KIINNOSTAVIA KOHTAAMISIA — UUSIA OIVALLUKSIA

Järjestämme yhteisömme jäsenille monipuolisia tilaisuuksia, joiden tavoitteena on luoda vahvempi ja avoimempi vuoropuhelu sijoittajien, varallisuudenhoitoalan ja akateemisen maailman kesken. Tilaisuuksissa on mahdollisuus tutustua ajankohtaisiin ja tarkoin valikoituihin sekä vähemmän tunnettuihin strategioihin ja omaisuuslajeihin ja niiden tärkein tavoite on luoda selkeitä hyötyjä osallistujilleen. Yhteisömme jäsenet voivat lisäksi hyödyntää korkealaatuista neuvonantajaverkostoamme, johon kuuluu laaja joukko sijoitus- ja varainhoitoalan ammattilaisia.

Emme ota vastaan palkkioita sijoittajien ja tilaisuuksissa mahdollisesti yhteistyössä toimivien sijoituspalveluntarjoajien välisistä liiketoimista.

Tietoa tulevista tilaisuuksistamme löydät alta sekä uutiskirjeestämme, jonka voit tilata tästä.

TULEVAT TAPAHTUMAT

Tutustu tuleviin tapahtumiimme!

12.6.2024 - SFR Alternative Fixed Income -Webinaari: Vaihtoehtoiset korot - Parempaa tuottoa riskiä kasvattamatta?

Webinaari tarjoaa syvällisen katsauksen Alternative Fixed Income- ja Collateralized Loan Obligation (CLO) -sijoituksiin, jotka ovat kasvattaneet viime aikoina suosiotaan sijoittajien keskuudessa. 

Asiantuntijoina ovat Frank Meijer (Aegon Asset Management) ja Christian Grane (Accunia Credit Management).

Lisätietoa tapahtumasta saat Iiro Nikanderilta (iiro.nikander@sfr-group.com)

MENNEET TAPAHTUMAT

Lue lisää menneistä tapahtumistamme. 

21.5.2024 - SFR Research Alternative Managers -tutkimuksen tulosten julkistamistilaisuus

Ensimmäinen SFR Alternative Managers -tutkimus valmistui toukokuussa ja järjestimme tiistaina 21.5. tulosten julkaisutilaisuuden Kansallissalissa, Helsingissä. Tilaisuus keräsi yhteen noin 100 sijoittajaa ja alan asiantuntijaa keskustelemaan alternatiivimarkkinoiden tilanteesta ja tulevaisuudesta. Inspiroivassa paneelikeskustelussa Tesin Matias Kaila, Illusian Family Officen Niina Bergring ja Veritaksen Laura Wickström vaihtoivat ajatuksiaan alternatiivisijoittamisen markkinasta vuonna 2024.

Lisätietoa löydät blogistamme! 

29.11.2023 - SFR RESEARCH INSTITUTIONAALISEN SIJOITTAMISEN TUTKIMUKSEN TULOSJULKISTUS

Keskiviikkona 29.11. julkaisimme vuosittaisen Institutional Investment Services Programme -tutkimuksemme tulokset tutkimukseen osallistuneille sijoittajille. Tilaisuudessa oli lisäksemme puhumassa AQR Capital Management:lta Antti Ilmanen aiheenaan allokaatiopäätöksiin liittyviä havaintoja korkeiden korkojen ympäristössä.

Lisätietoa löydät blogistamme! 

22.8.2023 - SFR RESEARCH ALTERNATIIVIRAHASTOTUTKIMUKSEN LANSEERAUSTILAISUUS

Tapahtumassa esittelimme uuden alternatiivirahastotutkimuksemme ja lisäksi pääsimme kuulemaan Tesin Matias Kailan ajatuksia tekijöistä, joita institutionaaliset sijoittajat painottavat pääomarahastoja koskevassa päätöksenteossaan. Krogeruksen Pyry Somervuori puolestaan käsitteli puheenvuorossaan viimeaikaisia trendejä rahastoehdoissa. Ralf Gleisberg Unigestionilta nosti esille tapoja arvioita pääomarahastoja kansainvälisestä perspektiivistä.

Lisätietoa löydät blogistamme! 

7.6.2023 - ESG:LLÄ LISÄARVOA KEHITTYVILLÄ MARKKINOILLA?

Järjestimme yhteistyössä kumppanimme Tracefin kanssa webinaarin: ESG:llä lisäarvoa kehittyvillä markkinoilla. 

Tapahtumassa olivat puhumassa Danske Bankin salkunhoitaja Antti Raappana ja Titaniumin salkunhoitaja Joni Leskinen, jotka ovat molemmat rautaisia ammattilaisia kehittyvien markkinoiden ESG-sijoittamisessa. Lisäksi sijoittajanäkökulmaa oli tuomassa Suomen Pankin johtava vastuullisuusasiantuntija Anna Hyrske, joka on toiminut aktiivisesti mukana alan foorumeilla ja julkaissut useita vastuullista sijoittamista käsitteleviä artikkeleja ja kirjoja. 

Lisätietoa löydät blogistamme!