Skip to content
SFR_etusivu_L8A6126

LAADUKASTA TUTKIMUSTIETOA VARAINHOITO- JA SIJOITTAJAYHTEISÖLLE

Scandinavian Financial Research eli SFR on tutkinut jo kolmen vuosikymmenen ajan suomalaista institutionaalisen varainhoidon toimialaa ja tuottanut siitä laadukkaita raportteja niin varainhoitajien kuin sijoittajien tarpeisiin.  

Tarjoamme laadukkaita tutkimuksia, jotka tukevat asiakkaidemme strategista liikkeenjohtoa syvähaastatteluiden avulla kerätyn datan kautta. Tutkimusohjelmamme tarjoavat finanssialan toimijoille työkaluja strategisen päätöksenteon avuksi ja asiakasymmärryksen lisäämiseksi. Tarjoamme myös liikkeenjohdon konsultointia yli 30 vuoden varainhoitoalan kokemuksella. 

 

 

Pitkäaikaisin tutkimuksemme, Institutional Investment Services Programme, toteutetaan vuosittain ja tutkimme siinä 100:n merkittävimmän suomalaisen institutionaalisen sijoittajan allokaatioratkaisuja, sijoitusvälineiden käyttöä, varainhoitajien valintaa ja näkemyksiä sijoitusmarkkinasta. Lisäksi selvitämme kokemuksia eri palveluntarjoajien työn tuloksesta ja laadusta.

 

 

 

70+

MITATTAVAA
toteutettua
tutkimusprojektia

110+

VUOTTA
yhteistä ammatillista
työkokemusta

500+

KONSULTOINTIA
ylemmän 
johdon kanssa

9000+

TAPAAMISTA
henkilökohtaisissa
haastatteluissa

NÄISTÄ MEIDÄT TUNNETAAN

Varallisuudenhoitoalan osaaminen: SFR on ollut yli 30 vuotta mukana lisäämässä finanssialan toimijoiden osaamista ja dialogia. Meiltä löytyy syvällistä varainhoitoalan osaamista vuosikymmenten vahvalla kokemuksella.  

Tutkimustulosten luotettavuus: Vankka varainhoitolan ymmärrys ja akateeminen tutkimusosaaminen ovat toimintamme kulmakiviä. Analysoimme syvähaastatteluista saadut arviot erityisellä huolellisuudella ja ammattitaidolla. Tulosten tulkinta ja kommunikointi on erityisosaamisemme.

Räätälöidyt ratkaisut: Tarjoamme henkilökohtaista palvelua alkaen tutkimuksen kysymysten muotoilusta oman asiakasryhmän syvällisiin tulosten läpikäynteihin saakka, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden

Tuloksista toimintaan: Meille on tärkeää, että asiakkaamme pystyvät kehittämään toimintaansa SFR:n tutkimustulosten avulla. Kehitämme laatumittareita yhdessä asiakkaidemme kanssa ja tarjoamme työkalut jatkuvaan toiminnan mittaamiseen ja kehittämiseen.

”Tiivis ja keskittynyt kysely, jossa fokus tärkeimpiin osa-alueisiin.”

Palautettaasiakkaalta

”Haastattelu henkilökohtaisesti on erittäin tärkeää.”

Palautettaasiakkaalta

”SFR:n tutkimus antaa hyvän kuvan pohjoismaisista rahoittajista ja heidän palveluistaan.”

Palautettaasiakkaalta

”SFR:n tutkimustyö on aina tuonut suurta lisäarvoa yrityksellemme.”

Palautettaasiakkaalta