Skip to content
LI-SFR_vastuullisuus_L8A6103

Varainhoidon kilpailutus

VARAINHOITAJIEN VALINTA OMIIN TARPEISIIN ON TÄRKEÄÄ

Varainhoidon kilpailutus on prosessi, jolla pyritään parantamaan sijoittajalle jäävää tuottoa, edistämään varainhoitajien käytöstä saatavaa hajautusta ja alentamaan omaisuudenhoidosta maksettuja kustannuksia. Varainhoidon säännöllisellä kilpailutuksella voidaan varmistaa tehokas ja kustannuksiltaan kilpailukykyinen lopputulos sijoitustoiminnan organisoinnissa. 

Varainhoitajan kilpailutuspalvelumme avulla asiakkaalla on mahdollisuus säästää vuosittain jopa kymmeniä tuhansia euroja sijoitustoiminnan turhista kustannuksista. Rahasto- ja sijoituspalveluyhtiöistä riippumattomana toimijana autamme asiakasta löytämään tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan varainhoitajan ilman eturistiriitoja.

 

Varainhoidon kilpailuttaminen toteutetaan yleensä harvoin, eikä se usein ole sijoittajalle itselleen tuttua. Prosessi kannattaa siis suunnitella ja toteuttaa huolellisesti, jotta varmistetaan juuri itselle sopivan varainhoitajan ja palkkiomallin löytyminen. Asiantuntijana me osaamme ottaa huomioon prosessiin liittyvät potentiaaliset haasteet, niin yksityisissä, kuin julkisen hankintalain alaisissa varainhoidon kilpailutuksissa.

Lue vinkit varainhoidon kilpailuttamiseen blogistamme! 

PYYDÄ TARJOUS VARAINHOIDON KILPAILUTUKSESTA

REFERENSSEJÄ

Asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa sijoitusyhtiöitä, yksityissijoittajia, säätiöitä, eläkesijoittajia, yliopistoja, ammattikorkeakouluja, kaupunkeja, kuntia ja seurakuntia. 

Palveluihimme luottavat muun muassa seuraavat organisaatiot.

Tutustu asiakastarinoihimme blogissamme!