Skip to content
palvelumme-2

arvot

ARVOT TOIMINNAN PERUSTANA

Aina sijoittajan puolella

Meillä on vain yksi päämies – asiakkaamme. Asiakkaan tyytyväisyys on toimintamme perusta ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Haluamme toimia pitkäaikaisena kumppanina asiakkaamme rinnalla, hänen varallisuutensa parhaaksi. 

 

Riippumattomuus

Toimimme aina läpinäkyvästi. Emme myy tai välitä sijoitustuotteita, emmekä edusta mitään varainhoito- tai sijoituspalveluyritystä. Emme myöskään ota vastaan palkkionpalautuksia tai kannusteita kolmansilta osapuolilta, vaan toimintamme perustuu täysin asiakkaalta saataviin rahavirtoihin. Näin voimme taata, että ajamme aina asiakkaan etua ja toimintamme on riippumatonta. 

Korkea asiantuntemus

Meidän tiimillämme on vankka asiantuntemus varainhoitoalasta ja tehokkaimmista sijoitusratkaisuista. Olemme eteenpäin katsova tiimi, joka ei jää tuleen makaamaan. Kehitämme sijoitusosaamistamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja työkalut sijoitustoimintaan. 

 

Kestävän sijoittamisen edistäminen

Me näemme kestävyyden aidosti arvoa lisäävänä toimintana ja uskomme sen olevan edellytys kannattavalle liiketoiminnalle pitkällä tähtäimellä. Kestävän sijoittamisen huomiointi toiminnassamme onkin meille itsestäänselvyys ja haluamme omalta osaltamme vaikuttaa sen käytäntöjen kehittymiseen niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.