Skip to content
palvelumme-2

arvot

ARVOT TOIMINNAN PERUSTANA

Aina sijoittajan puolella

Meillä on vain yksi päämies – asiakkaamme. Asiakkaan tyytyväisyys on toimintamme perusta ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Haluamme toimia pitkäaikaisena kumppanina asiakkaamme rinnalla, hänen varallisuutensa parhaaksi. 

 

Riippumattomuus

Toimimme aina läpinäkyvästi. Emme myy tai välitä sijoitustuotteita, emmekä edusta mitään varainhoito- tai sijoituspalveluyritystä. Emme myöskään ota vastaan palkkionpalautuksia tai kannusteita kolmansilta osapuolilta, vaan toimintamme perustuu täysin asiakkaalta saataviin rahavirtoihin. Näin voimme taata, että ajamme aina asiakkaan etua ja toimintamme on riippumatonta. 

Asiantuntijuus

Tiimillämme on vankka asiantuntemus varainhoitoalasta ja erilaisista sijoitusratkaisuista. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset työkalut sijoitustoiminnan tueksi.

 

Kestävän sijoittamisen edistäminen

Kestävyyden merkitys sijoitusmaailmassa kasvaa jatkuvasti ja huomioimme sen myös omassa toiminnassamme. Meillä on ainutlaatuinen rooli sijoittaja- ja varainhoitajayhteisön yhdistävänä tahona, mikä mahdollistaa vuoropuhelun käymisen kestävästä sijoittamisesta molempien osapuolten kanssa. Olemme myös Finsifin (Finland's Sustainable Investment Forum ry) jäsen.